AaB'er slog FCK'er i Sydamerika

Federico Santander havde assist til Paraguays 1-0-mål, men Edison Flores bragte Peru på 2-1 i Perus 4-1-sejr. Undervejs måtte Santander lade sig udskifte med en skade.

Et af nattens sydamerikanske VM-kvalifikationsopgør i nat havde en smule Superliga-støv over sig. AaB's Edison Flores fra Peru gæstede FC Københavns Federico Santander og resten af Paraguays landshold i en kamp, hvor begge spillere fik hovedroller.

Den første af de to Superliga-spillere, der var i fokus, var Federico Santander, fordi han havde næstsidste fod på Paraguays 1-0-scoring. Christian Riveros var målscoreren efter Santanders assist. 1-0 til Paraguay efter 10 minutter.

Det skulle dog vise sig at være det eneste højdepunkt fra Santander, fordi han måtte lade sig udskifte efter 37 minutter med en skade, som omfanget endnu ikke kendes af.

Føringen holdt til pausen for Paraguay, men efterfølgende stod der Peru på alt. Kort efter dommerens igangsætning af anden halvleg fik Peru udlignet ved Christian Ramos, og efter 71 minutters spil skulle Peru så få føringen. Edison Flores affsluttede angrebet, og dermed bragte han Peru foran.

Christian Cueva gav Peru en 3-1-føring efter 79 minutter, før et selvmål bragte Peru på kampens 4-1-resultat med fem minutter tilbage.

Dermed fik Peru sin første VM-kvalifikationssejr i 27 kampe på udebane. De førgående 26 kampe havde rystet bare et enkelt point af sig.