• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Årsløn på 67 millioner: Nu er ny klub klar til at forgylde Eriksen

Foto: Getty Images

Inter skulle angiveligt have den danske playmaker som sin førsteprioritet til sommer.

Af plbold.dk

Der har været et utal af rygter om Christian Eriksens fremtidige klub, men langt størstedelen har omhandlet enten Real Madrid eller Juventus.

Men nu skriver Corriere dello Sport, at Antonio Conte og Inter Milan er på udkig efter spillere, som man kan opsnappe på en fri transfer til sommer. Og her står danskeren angiveligt øverst på ønskesedlen.

Som alle nok efterhånden har opfanget, så udløber Christian Eriksens kontrakt med Tottenham efter denne sæson. Der har været rygter om en mulig transfer til januar, men tanken om at kunne hente den 27-årige dansker på en fri transfer til må være ekstremt fristende for en lang række klubber.

Det er muligheden i hvert fald for Inter Milan, som dog har erkendt, at det ikke bliver nogen nem opgave at vinde danskerens underskrift, når flere konkurrerende storklubber også presser på.

Men når en spiller skifter på en fri transfer, bliver de typisk også tilbudt en højere løn, end hvis de var blevet købt fra en anden klub. Det skyldes selvfølgeligt bare, at spillerens nye klub er sluppet for at betale en transfersum.

Og håbet i Inter er, at man kan lokke Eriksen til med et særdeles lukrativt kontraktudspil. Ifølge Corriere dello Sport planlægger Inter nemlig at tilbyde danskeren en femårig kontrakt, der årligt vil indtjene Eriksen 67 millioner kroner - og det beløb er eksklusiv en række bonusser.

Om det er nok, bliver vi måske klogere på til januar. Danskeren kan nemlig officielt begynde at forhandle med andre klubber end Tottenham, da han efter nytår træder ind i sin kontrakts sidste halvår med Spurs.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus