Abou Ali scorede hattrick, da AaB knuste Thisted FC

AaB tabte årets første test med 2-1 til Hobro, men tirsdag vandt nordjyderne sikkert i test nummer to mod Thisted FC. 6-0 endte kampen.

Træningskampe bør ikke måles ud fra resultatet, men året 2019 startede alligevel skidt for AaB, som forleden tabte årets første testkamp mod Hobro IK med 2-1.

Tirsdag eftermiddag fik nordjyderne så muligheden for at svare igen, da de mødte NordicBet Liga-mandskabet Thisted FC, og den mulighed tog de.

Hjemmeholdet startede stærkt ud med en profileret startopstilling, der blandt andre talte Jakob Rinne, Kasper Pedersen, Kasper Kusk og Lucas Andersen, og de bolsjestribede satte sig da også på løjerne fra start.

Allerede efter 12 minutter bragte Tom van Weert AaB foran på en repost, inden at kun 17-årige Malthe Højholt fordoblede føringen seks minutter senere. Kort inden pausen blev det også 3-0 ved Lucas Andersen.

I pausen skiftede hjemmeholdet hele holdet ud, og der blev derfor i stedet plads til blandt andre Wessam Abou Ali, den kun 16-årige midtbanespiller Oliver Overgaard og ikke mindst 17-årige Gabriel Adriano Alves Christensen.

De mange udskiftninger tog dog ikke tempoet ud af AaB, som endte med at vinde kampen med hele 6-0. Alle de tre sidste mål blev lavet af Wessam Abou Ali, der scorede det sidste af de tre mål direkte på frispark.

Næste træningskamp for AaB bliver mod Slask Wroclaw den 25. januar i Tyrkiet.

AaB's startopstillinger fra kampen mod Thisted i første og anden halvleg kan ses nedenfor.