• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Absalonsen overvejer fremtiden i SønderjyskE

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Johan Absalonsen har ikke travlt med at få sin fremtid på plads. Hans kontrakt med SønderjyskE udløber til sommer.

Af Martin Davidsen

Der sker ting og sager i SønderjyskE i disse dage. 

Marc Dal Hende og Janus Drachmann har afvist at forlænge deres kontrakter og skifter til FC MIdtjylland til sommer, og det forlyder også, at Pierre Kanstrup er på vej væk fra klubben.

Læs også: Transferplanen: SønderjyskE skal holde FCM fra døren

Flere andre spillere har kontraktudløb næste sommer og kan nu forhandle med andre klubber. En af dem er den 31-årige offensivspiller Johan Absalonsen, men han har ikke travlt med at få en afklaring på fremtiden.

- Jeg tager hensyn til, at jeg snart bliver 32 år, og jeg har også en familie at tænke på. Vi vurderer, hvad vi gerne vil i fremtiden, og hvad vi skal de næste par år i forhold, hvad der er bedst for mig som spiller og for os som familie. Det spiller også ind. Jeg har ikke travlt med at få en afklaring, og jeg har heller ikke afvist SønderjyskE. Vi vil bare gerne vurdere, hvad vi vil de næste par år, siger Johan Absalonsen til tipsbladet.dk. 

- Bliver jeg i Danmark, er SønderjyskE et oplagt valg. Jeg er glad for at være her, jeg spiller en rolle og jeg kender klubben ud og ind, tilføjer han.

Johan Absalonsen har flere elementer med i overvejelserne om fremtiden.

- Jeg har nogle andre ting ved siden af fodbolden, som jeg også vil bruge tid på. Jeg har et studie og nogle andre ting, og jeg skal vurdere, om det er nu eller senere, jeg skal bruge mere tid på det. Jeg laver også andet end at spille fodbold, og jeg vil gerne mærke efter, hvad jeg har lyst til, siger Johan Absalonsen. 

Han er ikke bekymret over, at der lige nu er profiler, der forlader SønderjyskE, der desuden ikke har præsenteret ny træner endnu.

- Det er en naturlig udvikling i en klub som SønderjyskE. Vi har gjort det godt i løbet af det seneste halvandet år, og når der er spillere, der gør det godt, er det naturligt, at der er interesse. Sådan har det altid været i SønderjyskE, for hvis man gør det godt her, kan man komme videre til et andet sted. Sådan er det de fleste steder, og det bekymrer mig ikke. Det er en naturlig udvikling, for de fleste fodboldspillere vil gerne spille på så højt et niveau som muligt, siger Johan Absalonsen.

SønderjyskE-spilleren har kontraktudløb næste sommer og kan derfor forhandle frit med andre end sin arbejdsgiver. Han vil dog ikke bekræfte, om han har fået henvendelser fra andre klubber.

- Det vil jeg ikke kommentere. Det holder jeg for mig selv. Jeg tager det stille og roligt, og der kommer nok ikke en afklaring lige med det samme, siger Johan Absalonsen.

Den 31-årige fynbo kom til SønderjyskE i sommeren 2012.

Superliga

Mere Superliga

Fokus