• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens-boss om Junker: Der er ikke skrevet noget under

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bo Henriksen fastslår, at Kasper Junker ikke har skrevet under med Bodø/Glimt. I første omgang er AC Horsens i dialog med Stabæk.

Af Ole Hoffskov

Ifølge den norske statskanal NRK var Kasper Junker tirsdag til lægetjek hos vicemestrene fra Bodø/Glimt, og dermed kunne det tyde på, at et klubskifte er på trapperne. Angriberen har i denne sæson været udlejet fra AC Horsens til Stabæk, og han har gjort det fint med seks mål i 12 kampe.

Tipsbladet.dk erfarer, at Stabæk har en købsoption på Kasper Junker, som klubben kan gøre brug af frem til 15. december, men hvis man skal tro det norske medie, peger pilen altså mere i retning mod Bodø/Glimt, der skal spille Europa League-kvalifiaktion i 2020.

AC Horsens har kontrakt med Kasper Junker frem til sommeren 2023, så i sidste ende er det op til østjyderne, hvad der skal ske.

Læs også:Medie: Kasper Junker tæt på de norske vicemestre

- Der er ikke noget nyt i Junker-sagen. Vi har en fin dialog med Stabæk, som har en option, de kan gøre brug af nogle dage endnu. Indtil da sker der i hvert fald ikke noget med Junker, siger manager Bo Henriksen til tipsbladet.dk.

Kan du be- eller afkræfte, at Kasper har været til lægetjek i Bodø/Glimt?

- Jeg vil ikke ind i alt for mange spekulationer. Der er ikke noget, der er underskrevet, og lige nu har vi en fin dialog med Stabæk, og vi forholder os til den aftale, vi har indgået med dem.

Læs også:Medie: OB skriver med angriber fra Danmarksserien

Bo Henriksen har naturligvis noteret sig, at Kasper Junker har haft et solidt halvår i Stabæk.

- Det har været fantastisk at følge Kasper. Seks mål i 12 kampe er fremragende, og han har vist, at han er en dygtig angriber. Nogle gange skal man væk og suge lidt ny luft ind, før det for alvor bliver godt, og det har helt sikkert været godt for Kasper at tage til Norge. Norsk fodbold passer ham godt, og jeg vil sige, at vi har en rigtig god sag, hvis ikke Stabæk udnytter optionen. Der skal nok være andre gode muligheder, lyder det fra Bo Henriksen.

Kasper Junker skiftede til AC Horsens fra AGF i sommeren 2018, og med sit skifte slog angriberen transferrekorden i Horsens. Kasper Junker blev dog ikke noget kæmpe hit i sin første sæson og scorede blot tre mål i 28 kampe. Derfor blev han sendt på leje til Norge i sommer.

Det ser ikke ud til, at han vender hjem igen. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 19. runde

Læs også:Horsens-spiller er blevet professionel: Der er godt nok meget fritid

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FC Midtjylland ligner en dansk mester

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus