• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens-formand: Vi er de sorte får i Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens' formand kalder klubben for Superligaens sorte får, og han er stolt af det.

Af Ole Hoffskov

AC Horsens spiller primitivt og uinspirerende og satser kun på dødbolde.

Sådanne påstande har den østjyske Superliga-klub måttet lægge ører til i flere år efterhånden, og det har de ikke noget problem med. Faktisk rammes bestyrelsesformand Bo Pinholt af stolthed, når han hører konkurrenterne tale om, at AC Horsens er en træls modstander.

Læs også: Serber på lynvisit i Horsens: Jeg kunne godt have været et dumt svin

- Det er muligt, at vi er Superligaens sorte får, men det er vi stolte af, for det viser, at man har set og mærket os. Spiller vi kedeligt fodbold – nej vi spiller med de midler, vi har – og vi forstår godt, at det er træls, når langt dyrere hold skal tage trætte hjem fra Horsens uden point, skriver Bo Pinholt i et læserbrev på AC Horsens' hjemmeside og tilføjer:

- Det kan godt være, at vi er dem ingen vil lege med, men vi er umådeligt stolte af, at vores spillere gør, at de er nødt til at lege med os, også endda i Superligaen for fjerde år i træk, og hvis det skal fortsætte er det ekstremt vigtigt hele Horsens bakker op.

Bo Henriksen har som manager i AC Horsens formået at tage klubben til et nyt niveau, og det helt store svendestykke var i forrige sæson, hvor holdet kvalificerede sig til mesterskabsspillet og fik en afgørende indflydelse på, hvor guldet havnede.

Aktuelt er AC Horsens nummer 10.

Superliga

Mere Superliga

Fokus