AC Horsens hentede vigtig udesejr mod Vendsyssel

AC Horsens løb med en vigtig sejr, da de gæstede Vendsyssel FF søndag.

AC Horsens spillede sig tættere på endnu en sæson i Superligaen, da søndag eftermiddag besejrede Vendsyssel FF med 1-0 på udebane.

Før opgøret kunne man frygte, at det var to hold, der ville gå forsigtigt til værks, men den frygt blev gjort til skamme fra start af.

Allerede fire minutter inde i kampen havde Michael Lumb og AC Horsens en stor chance efter noget tvivlsomt forsvarsspil af Vendsyssel, men de kunne ikke udnytte chancen. Og umiddelbart efter havde Vendsyssel en stor chance i den anden ende, hvor keeper Matej Delac dog fik afværget.

Efterfølgende fik AC Horsens presset nordjyderne i bund, og blandt andre Lumb og Rune Frantsen kom til chancer. De manglede imidlertid skarpheden, og Nicolai Flø stod godt i Vendssysels mål.

AC Horsens-overtaget fortsatte til gengæld ikke helt indtil pausen, og i slutningen af første halvleg fik Vendsyssel også truet ved både Jon Dagur Thorsteinsson og Benjamin Källman. De fik til gengæld heller ikke sendt bolden i mål.

I anden halvleg kom der heller ikke ligefrem ro på opgøret, og indledningen af halvlegen var spækket med chancer til begge mandskaber.

Sådan fortsatte det indtil knap et kvarter før tid. På et hjørnespark var AC Horsens’ Nicolai Brock-Madsen stærkest og headede stærkt bolden forbi Flø i Vendsyssel-målet, og dermed var gæsterne foran.

AC Horsens havde flere chancer, men der blev ikke scoret yderligere, og AC Horsens løber derfor med et godt udgangspunkt, før de i næste weekend skal spille returopgøret. Undgår AC Horsens at tabe den kamp, er de sikre på endnu en sæson i Superligaen.