• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens holder fast i Nicolai Brock-Madsen

Nicolai-Brock Madsen fortsætter i AC Horsens, hvor han har underskrevet en to-årig aftale.

Af Ole Hoffskov

Nicolai Brock-Madsen har levet en omskiftelig fodboldtilværelse de seneste par sæsoner, men nu kender angriberen sin fremtid de kommende to år.

Dem skal han tilbringe i AC Horsens.

Den Gule Fare hentede den tidligere Randers-angriber ind på en kort aftale i vinter, og Brock-Madsen har formået at overbevise Bo Henriksen om, at han er værd at satse på fremadrettet. Derfor er parterne blevet enige om en aftale frem til juni 2021.

- Vi har arbejdet på det gennem længere tid, og vi er selvfølgelig sindssygt glade for, at vi har forlænget aftalen med Nicolai Brock-Madsen. Han var en af de afgørende faktorer for, at vi overlevede i sidste sæson, og han viste den kvalitet, ærgerrighed og indstilling, som vi søger hos alle spillere. Han er et voksent menneske, som vil vinde og formår at få de andre spillere med, og den type er vanskelig at finde. Han er et monster for alle modstandere, og det gør ondt at spille overfor ham, og vi er glade for og stolte over, at Brock finder vores projekt så spændende, at han gerne vil fortsætte her i klubben, siger Bo Henriksen til AC Horsens' hjemmeside.

Den 26-årige angriber er ligeledes glad for aftalen.

- Det giver god mening for alle parter med en ny aftale. Jeg er faldet godt til i klubben, hvor jeg er omgivet af gode mennesker, og folk har været meget imødekommende, selvom jeg har været skadet. Jeg var selvfølgelig træt af, at jeg var skadet i starten og ikke fik sat det aftryk og spillet de kampe, jeg gerne ville, men jeg kom godt tilbage, og jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe klubben med at overleve i Superligaen. Nu har vi lagt en god plan for mig, så jeg kan fortsætte min udvikling og blive den bedste udgave af mig selv, og så ser jeg frem til en spændende sæson, hvor vi skal gøre det så godt, at vi ikke kommer i spil til nedrykningspladserne, fortæller Nicolai Brock-Madsen.

Den tidligere U21-landsholdsspiller scorede kun et enkelt mål for AC Horsens i foråret, men det var til gengæld et vigtigt et af slagsen. Det faldt i den første nedrykningskamp mod Vendsyssel FF og var med til at sikre østjyderne en sæson mere i den bedste række.

Nicolai-Brock Madsen kan foruden Randers FC skrive Birmingham City, PEC Zwolle, Cracovia Krakow og St. Mirren på CV'et. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus