• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AC Horsens jagter forsvarsspillere - men Søren Reese kommer ikke retur

Søren Reese kommer ikke retur til AC Horsens, der dog er på jagt efter forsvarsspillere.

Af Victor Risager

I AC Horsens’ sæsonpremiere blev det tydeligt for enhver, at klubben har brug for forstærkninger til det centrale forsvar. I

Denne sommer forsvarsspillerne Mathias Nielsen og Mads Juel Andersen forladt AC Horsens til fordel for henholdsvis Randers FC og Barnsley, mens Søren Reese er vendt tilbage til FC Midtjylland, efter at hans lejeaftale med klubben udløb.

Læs også: AC Horsens venter på Søren Reese: Vi klapper lige hesten

AC Horsens har imidlertid haft interesse i at bringe Søren Reese tilbage, afslørede FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein i weekenden. Han er imidlertid ude af billedet, fastslår AC Horsens’ cheftræner, Bo Henriksen, overfor Horsens Folkeblad.

De gør dog alt, hvad de kan for at få fingrene i forstærkninger, forsikrer Bo Henriksen ifølge avisen.

- Vi gør alt, hvad vi kan. Spillerne kommer ikke bare dumpende ned fra himlen, så det handler meget om opsøgende arbejde. Flere andre Superliga-klubber kigger også efter spillere til midterforsvaret, og jeg tror ikke, at vi står forrest i køen hos nogen i forhold til klubber som for eksempel AGF og AaB, lyder det fra Bo Henriksen.

Tidligere på ugen erfarede belgiske HLN.be, at AC Horsens er ude efter den 20-årige forsvarsspiller Elhan Masovic fra Club Brugge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.