• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AC Horsens-profil ramt af skade: Altid risiko for at man bliver overhalet

Rune Frantsen ærgrer sig over, at han igen er blevet skadet i en sæsonopstart.

Af Victor Risager

Der er ikke noget at sige til, hvis Rune Frantsen er lidt ekstra træt af at møde ind efter ferie.

Da Frantsen og resten af AC Horsens-mandskabet mødte ind forud for forårssæsonen ovenpå vinterferie, blev han skadet i hånden på første træningsdag. Og her til sommer er han igen blevet ramt af en skade, få dage efter at de i AC Horsens var mødt ind efter ferien.

Denne gang er det en forstuvet ankel, der driller Rune Frantsen, og den holdt ham ude i sæsonens første kamp mod FC Nordsjælland. Det ærgrer ham, for der er altid en risiko for, at man bliver overhalet af andre spillere, når man sidder ude, fortæller den alsidige profil til Horsens Folkeblad.  

- Som alle andre vil jeg gerne bidrage og spille. Vi ved, at klubben ikke er færdig med at handle, og når man ikke spiller, er der altid risiko for, at du bliver overhalet af andre spillere, siger Rune Frantsen, der samtidig joker med, at han nok må tage en uges ekstra ferie fremover.

Frantsen håber imidlertid på, at han kan være med allerede, når AC Horsens søndag møder Silkeborg IF.

I sidste sæson var Rune Frantsen en af AC Horsens’ store profiler, og han spillede 27 kampe for klubben. Det gjorde han blandt andet på grund af sin alsidighed, og han spillede både højre back, højre kant og angriber for Bo Henriksens mandskab.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.