• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens sælger Sivert Heltne Nilsen

AC Horsens har solgt Sivert Heltne Nilsen til Elfsborg IF.

Af Ole Hoffskov

AC Horsens' millionindkøb Sivert Heltne Nilsen var længe om at komme i omdrejninger, men i denne sæson har han spillet nogle fine kampe i det centrale forsvar.

Nu har han imidlertid spillet sin sidste kamp for klubben.

AC Horsens har således solgt nordmanden til Elfsborg IF, der lige akkurat nåede at lande Sivert Heltne Nilsen, inden transfervinduet i Sverige smækkede i tirsdag ved midnat. Hverken AC Horsens eller Elfsborg IF har endnu bekræftet skiftet, men handlen er på plads.

- Der kommer en pressemeddelelse senere, siger en kortfattet AC Horsens-manager Bo Henriksen til tipsbladet.dk om nordmandens exit.

Sivert Heltne Nilsen kom til AC Horsens fra Brann for et år siden for 2,3 millioner kroner, og det gjorde ham til det dyreste indkøb i Superliga-klubbens historie. Det blev senere overgået af Kasper Junker.

Nu er de begge fortid i AC Horsens. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.