• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

AC Horsens venter på Søren Reese: Vi klapper lige hesten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens vil meget gerne leje Søren Reese i FC Midtjylland, men Ulvene tøver, da der er udenlandsk interesse for stopperen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Søren Reese var fast mand i AC Horsens midterforsvar i sidste sæson, hvor han var udlejet fra FC Midtjylland. Nu er Reese tilbage i den midtjyske fold, men AC Horsens vil meget gerne tilknyttet stopperen endnu en gang. 

AC Horsens har således kontaktet FC Midtjylland om endnu et lejemål af midterforsvaren, men FC Midtjylland tøver med at acceptere buddet. Og det er der en rigtig god grund til. 

- Vi er fuldt bekendt med, at AC Horsens gerne vil leje Søren Reese, men vi klapper hesten en uges tid og ser tiden an. Der har også været udenlandsk interesse for Søren Reese, siger Claus Steinlein ifølge Horsens Folkeblad.

Horsens Folkeblad skriver desuden, at Stabæk var interesserede i Reese, men at de valgte at gå med Hobros norske stopper Yaw Amankwah i stedet.  

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.