• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AC Horsens vil skifte Heltne Nilsen ud med en rigtig midtstopper

AC Horsens vil skifte Sivert Heltne Nilsen ud med en "rigtig" midtstopper. Nordmanden er blevet solgt til svenske Elfborg IF.

Af Ole Hoffskov

AC Horsens har nu bekræftet, at man har solgt anfører Sivert Heltne Nilsen til Elfsborg IF. Nordmanden nåede kun et år i den gule trøje, og det blev aldrig den store succes, selv om Heltne NIlsen skrev transferrekord i Horsens, da han kom til klubben.

Sivert Heltne Nilsen har i denne sæson spillet fine kampe i det centrale forsvar, men det er ikke en position, han ønsker på sigt.

- Sivert Heltne Nilsen blev hentet ind som leder og sjælen på vores fodboldhold, og han fik en hård start på grund af vores forår, der ikke var ret godt, men han har hele vejen igennem vist vilje, lederegenskaber, power og en god attitude. I denne sæson har han præsteret rigtig godt, men det har været på en position, der ikke har været hans foretrukne, og derfor har han ønsket at skifte til en klub, der vil bruge ham på den defensive midtbane.

- Vi har indgået en økonomisk fornuftig aftale med IF Elfsborg, der giver os mulighed for at få en ”rigtig” midtstopper ind, og vi ønsker Sivert alt muligt held og lykke i svensk fodbold, fortæller Bo Henriksen til AC Horsens' hjemmeside.

Sivert Heltne Nilsen nåede 34 kampe for AC Horsens.

- Det er selvfølgelig hårdt at forlade drengene, for jeg har haft det fantastisk og fået gode erfaringer i AC Horsens, og jeg er vældig stolte over og taknemmelig for, at jeg blev valgt som anfører. Jeg har kun gode ting at sige om AC Horsens som klub, men jeg ser også frem til at starte på et nyt kapitel, og jeg er meget motiveret for at gøre det godt i svensk fodbold, fortæller Sivert Heltne Nilsen.

Nordmanden kom til AC Horsens fra Brann i hjemlandet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.