• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

AC Horsens vil styrke setuppet omkring Bo Henriksen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens leder efter en person, der kan gå ind i trænerstaben og aflaste Bo Henriksen, fortæller direktør Kristian Nielsen.

Af Sylvester Guldberg Røn

AC Horsens sikrede sig efter et sløjt forår en sæson mere i Superligaen, da de sidst i maj slog Vendsyssel over to kampe. Nu står transfervinduet snart for døren, men i AC Horsens er det personer til trænerstaben, man leder efter. 

I klubben er Bo Henriksen nemlig både cheftræner og sportsdirektør, og med kun en enkelt assistent ved sin side, Mads Lyng, har arbejdspresset for de to herrer været stort. Derfor siger klubbens direktør, Kristian Nielsen, at der skal findes et ekstra sæt hænder i det sportslige setup. 

- Det handler i høj grad om det muliges kunst. Vi skal finde den rette person, der passer ind i gruppen, og som vi kan få fat i. De to ting skal gå op i en højere enhed,

- Det er ikke så vigtigt, hvad andre klubber gør. Vi skal have en løsning, der passer til os, og til de personer vi har omkring holdet nu. Klubberne gør tingene meget forskelligt, siger Kristian Nielsen til Horsens Folkeblad.

Kristian Nielsen vil dog ikke fortælle, hvilken stilling der konkret ledes efter en person til. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus