• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Afklaret Lyngby-træner: Giver dem kamp til stregen i 70 minutter

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Lyngby Boldklubs træner, Christian Nielsen, ærgrer sig over nederlaget til OB, men han erkender, at OB var det bedste hold på dagen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Lyngby formåede ikke at følge op på den forrygende Superliga-start, da de mandag aften var på besøg i Odense. Oprykkerne tabte nemlig med 4-1 til OB, der scorede tre mål i de sidste 20 minutter.

Det lignede et træt Lyngby-mandskab, der løb rundt på banen til sidst i kampen, og Lyngbys træner, Christian Nielsen, erkender, at oprykkerne knækkede i anden halvleg. Han er dog stadig positiv over præstationen. 

- Vi spiller mod et tophold på en meget svær udebane. Jeg synes, vi giver dem kamp til stregen i 70 minutter, men da de scorer til 2-1, så knækker vi. Vi ville gerne have undgået 3-1 og 4-1 målene, men vi taber til et bedre hold på dagen. Det er fuldt fortjent, sagde Christian Nielsen til TV3 Sport. 

Han mener dog stadig, at Lyngby viste de rigtige dyder i kampen. 

- Vi står stadig sammen og forlader banen som hold. Det er vigtigt for os, at der er ingen, der stempler ud. Vi står sammen i medgang og modgang. Alle gjorde hvad de kunne, sagde Christian Nielsen. 

Lyngby spiller allerede igen på fredag, hvor Sønderjyske kommer på besøg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.