Dansk topklub vil have Sundsvall-midterforsvarer
2016-01-18 09:45
Alka Superliga

Midtbanespilleren Petar Petrovic har ophævet sin kontrakt med Malmö FF. Hans agent beretter om interesse fra Danmark.

Den 20-årige midtbanespiller Petar Petrovic har tørnet ud for Malmö FF siden 2013, men det er aldrig blevet til noget gennembrud i Sverige for Petrovic, der har været udlejet to gange i perioden frem til i dag. Det er således kun blevet til fire kampe for den svenske storklub.

Nu sigter midtbanespilleren med de serbiske rødder efter fast spilletid, og det kan bringe ham til dansk fodbold. Der er således interesse fra Danmark for Petar Petrovic, der har fået ophævet sin kontrakt med Malmö FF.

- Det eneste, som er prioriteten lige nu, er spilletid. Vi må se, hvad der er bedst for hans udvikling. Spilletid er virkelig prioritet nummer et, siger Petar Petrovic' agent, Nima Modyr, til fotbolltransfers.com og tilføjer, at flere klubber har midtbanespilleren på blokken:

- Der er en del Superettan-klubber og lidt i Norge og Danmark. Vi snakker sammen og vurderer, hvordan de stiller sig i forhold til at hente Petrovic. Vi snakker med tre-fire klubber, og så må vi se, hvor den lander.

Petar Petrovic, der har repræsenteret det svenske landshold på U17- og U19-niveau, har været udlejet til både Radnicki og senest Värnamo.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO