• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Københavns costaricanske back Bryan Oviedo sættes i forbindelse med Manchester United. Spillerens agent nedtoner rygterne.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Er Bryan Oviedo på vej fra FC København til Manchester United? Det lyder som et vanvittigt rygte, men ifølge Costa Ricas landstræner, Jorge Luis Pinto, har den engelske storklub taget kontakt til hans assistenttræner, Paulo Wanchope, og forhørt sig om FCK-spilleren.

Læs også: Man. United forhører sig om FCK-back

Der er imidlertid ikke meget kød på interessen. Bryan Oviedos agent, norske Morten Wivestad, fortæller således, at "De røde djævle" - ifølge hans viden - ikke er blandt Oviedos bejlere.

- Der er ikke noget om det. Det er ikke noget, vi hverken håber eller tror på, siger Wivestad til tipsbladet.dk.

Agenten har intet hørt fra Manchester United. Til gengæld har han hørt fra utallige klubber, der i kløbet af de seneste måneder har fået øjnene op for Bryan Oviedos kvaliteter.

Læs også: Oviedo kender til United-rygterne

- Der er en masse klubber, som har taget kontakt. Efter han spillede en superkamp mod Spaniens verdens- og europamestre, har interessen for ham været stor, fortæller Morten Wivestad, der har haft store klubber i røret.

- Klubberne er på et højt niveau. Bryan har bevist, at han er en spændende spiller, så han er på blokken mange steder. Han har alle muligheder for at komme til en storklub i England eller Spanien, bedyrer nordmanden.

Det bliver dog næppe allerede i det kommende transfervindue, Oviedo forlader FC København. Costaricaneren vil blive i den danske mesterklub, hvor han udvikler sig med fuld fart.

- Vi har fuld fokus på FC København. Han får den helt rigtige skoling her, og han er meget glad for at være der, slutter Morten Wivestad.

22-årige Bryan Oviedo har været fast mand i FC København, siden han i slutningen af oktober slog svenske Pierre Bengtsson af på venstre back-positionen.