2016-03-23 10:36
Foto: Anita Graversen/Polfoto

Jonas Borring har fået ophævet sin kontrakt i Randers FC - og nu arbejdes der målrettet på at få kantspilleren til Sverige eller Norge.

Kantspiller Jonas Borring er historie i Randers FC, og således går han nu på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Borring fik tidligere onsdag ophævet sin aftale med Randers FC efter sagen om Christian Keller, der har indledt et forhold til Borrings separerede kone. Borring har tidligere udtalt, at han ikke ønsker at spille på hold med Keller igen, og det ønske går nu i opfyldelse med ophævelsen af kontrakten.

Men Jonas Borring er også fodboldspiller, så han skal selvfølgelig på jagt efter en ny kontrakt, og det bliver sat i gang nu, fortæller Frederik Risp, der repræsenterer Jonas Borring.

- Det har været en svær situation for både Jonas og Randers som klub. Det er klart, at nu er det Sverige og Norge, der er mulighederne.

- Jonas har længe været en topspiller i den danske liga, og han har haft en fin sæson indtil videre. Det var enormt ærgerligt med situationen i Randers, men vi håber nu på en løsning. Jeg skal tale med Jonas, og det er Sverige og Norge, der er mulighederne. Jonas skal dog tage beslutningen, siger agent Frederik Risp til tipsbladet.dk.

Risp fortæller, at han skal tale med Jonas Borring over telefonen og håber på at have en løsning inden denne uge. Transfervinduerne lukker i næste uge i både Norge og Sverige, så en beslutning skal gå hurtigt.

Men hvad med Danmark? Umiddelbart lyder det ikke til, at det er på bedding - Borring kan da heller ikke spille for en anden dansk klub før 1. juli 2016.

- Jeg tror, det er Sverige og Norge, der er interessant. Han skal jo spille fodbold. Men det er meget nyt det hele, så nu vi se. Men mon ikke, der er en klub i Sverige eller Norge, der er interesseret og kan finde en løsning? spørger Risp.

Jonas Borring havde kontrakt frem til sommeren 2018 med Randers FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO