• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Agent: Kigger efter ny klub til Godsway Donyoh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Godsway Donyoh håber at bytte FC Nordsjælland ud med en større adresse inden transferdeadline.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland har denne sommer taget afsked med Mads Pedersen, Victor Nelsson, Karlo Bartolec, Nicklas Strunck Jakobsen og Andreas Skov Olsen, og endnu en profil kan være på vej væk fra Farum-klubben.

Den 24-årige offensivspiller Godsway Donyoh har været i FC Nordsjælland i tre-et-halvt år, og nu kan hans værnepligt i klubben være aftjent. Ghaneseren har været fraværende i FC Nordsjællands seneste tre kampe, men det skyldes en skade og kan ikke kædes sammen med en forestående transfer.

Sådan én håber Donyoh dog at lande inden transferdeadline om knap halvanden uge.

- Vi arbejder på, om vi kan finde en klub til Godsway, men det er jo ikke ensbetydende med, at det kommer til at ske, og der er ikke så lang tid tilbage af transfervinduet. Der har været fin interesse for ham denne sommer, og så må vi se. Der er ikke en aftale med FC Nordsjælland om, at Godsway skal sælges i det her transfervindue, men vi har en aftale om, at han har grønt lys, hvis der kommer et bud, der er tilfredsstillende for alle parter, siger Michael Johansen, der er agent for Godsway Donyoh, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Vi gør, hvad vi kan, og der er som sagt en del klubber, der har meldt sig, men nu har han været skadet i to-en-halv uge, og det er selvfølgelig ikke det mest belejlige tidspunkt, selv om det ikke er en alvorlig skade. 

Fodboldens veje er ofte uransagelige, og skulle Godsway Donyoh ikke få drømmen om en større klub opfyldt i denne omgang, vil han stadig være motiveret for at spille i FC Nordsjælland, hvor han har en aftale frem til sommeren 2021. 

- Han vil ikke have noget imod at spille videre i FC Nordsjælland, og det er jo heller ikke så længe siden, han forlængede sin kontrakt. Godsway vil gerne prøve kræfter med en større liga, og han føler sig klar til det, men det skal være det rigtige for ham. Ellers er det bedre at blive i FC Nordsjælland, lyder det fra agenten.

Godsway Donyoh har i 73 Superliga-kampe scoret 26 mål for FC Nordsjælland.