• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Agent om Edgar Babayan: Der skal nok komme bud

Den dygtige offensivspiller Edgar Babayan er der interesse for, og kantspillerens agent forestiller sig også, at der kommer bud.

Af Kenneth Jensen

Han forlod Randers FC for et par sæsoner siden i håbet om at udvikle sig til en profil i dansk fodbold, og det er den 23-årige kantspiller Edgar Babayan godt i gang med.

Hobro-spilleren er blevet bedre og bedre, og i sidste sæson var han en stor profil for holdet, der akkurat undgik at rykke ud af rækken. I denne sæson er Babayan startet godt, og det har også fået klubber til at vise interesse for spilleren.

Blandt andet har Randers forsøgt at få Babayan igen, og agent for kantspilleren, Alan Hvedehave, forventer da også, at der kommer noget konkret denne sommer.

- Der bliver holdt øje med ham, og jeg kunne ikke forestille mig andet, end at der nok skal komme en fornuftig mulighed til ham i form af et bud, som også er i Hobros interesse, siger Alan Hvedehave til B.T. og forklarer, at det ikke er for enhver pris, at han skal sælges denne sommer.

- Kvalitet tager tid, så når Edgar er dygtig nok til, at de rigtige klubber melder interesse, så er det også det rigtige tidspunkt for ham at komme videre.

Edgar Babayan stod i Hobros 1-1 opgør mod AGF i første runde for en fremragende ydersideaflevring til Emmanuel Sabbis mål, så han er kommet godt fra land i denne sæson.

Aftalen mellem Hobro og Babayan udløber i sommeren 2021.

Superliga

Mere Superliga

Fokus