2017-01-11 15:11
Lars Rønbøg / Getty Images

Australiens U23-landshold får ikke glæde af Christopher Ikonomidis, der er blevet i AGF for at gøre sig klar til Superligaen.

I Australien er de glade for AGF’eren Christopher Ikonomidis. Så glade, at han fik en invitation om at tage på tur med U23-landsholdet. Den har han dog efter samtaler med sin klubs ledelse og træner valgt at takke nej til.

I stedet skal den hurtige kantspiller bruge opstarten på

- Jeg synes, at det er den rigtige beslutning. Jeg snakkede med træneren og sportschefen før, og vi kom til den konklusion, at det er bedre for mig at blive her, træne hårdt og fokusere på den næste del af sæsonen, for den er meget vigtig, siger Ikonomidis til klubbens hjemmeside.

- Meget vigtig. Vi træner hårdt fysisk og teknisk. Det er altid vigtigt at komme ind til den første kamp 110 procent, så vi kan ramme den næste del af sæsonen hårdt.

AGF’s sportschef, Peter Christiansen, var en af del af beslutningen om at Christopher Ikonomidis skulle blive hjemme i Danmark i stedet for at tage med Australien.

- Vi synes, at det er bedst, at Chris bliver her i pre-season. Han har rejst meget. Vi har behov for at have ham her, så han kan blive mere integreret og komme i den form, så vi kan få det maksimale ud af ham i foråret, siger Peter Christiansen.

En anden af årsagerne til, at Australiens U23-landshold fik et ’nej’, er fordi, den tur ligger samtidig med, at AGF selv er på træningslejr. Fra den 29. januar til den 8. februar er holdet i Portugal, hvor de skal møde HNK Rijeka og Debrecen i forberedelserne til Superliga-sæsonens forår, der for AGF begynder den 19. februar hjemme mod AaB.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO