• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

AGF-back efter to sejre: Jeg er ikke overrasket på nogen måde

Foto: Lars Ronbog // Getty Images

Casper Højer har aldrig været i tvivl om, at den dårlige start nok skulle vende, og efter at have vundet to af de seneste tre opgør, er selvtilliden igen at spore i AGF.

Af Anders Friis Daugbjerg

AGF har holdt nullet i de seneste tre kampe, hvor det også er blevet til to sejre. Senest slog AGF ærkerivalerne fra Brøndby 0-3 på udebane, og lavede samtidigt et "clean sheet hattrick", da man for tredje kamp i streg ikke lukkede et mål ind. Den flotte stime af clean sheets og den seneste tids solide pointhøst har sporet en stor optimisme og selvtillid i klubben. Og selvom der har været en hvisken i krogene om krise i AGF, så har den faste venstre-back for De hvide, Casper Højer, aldrig været i tvivl om, at sejrene nok skulle komme.

- Jeg er ikke overrasket på nogen måde, men det kunne sagtens have taget endnu længere tid, og havde det gjort det, havde det udefra måske set kaotisk ud lige nu. Så kunne der hurtigt komme holdninger til, hvordan vi gik rundt, og havde det her i AGF. Men der har været ro på de indre linjer fra trænerne til spillertruppen hele vejen, selvom det aldrig er specielt sjovt at stå med to point efter de første fem kampe, når man havde håbet på mere. Jeg har hele tiden haft troen på, at det nok skulle komme, siger Casper Højer til Århus Stiftstidende.

I interviewet med Århus Stiftstidende nævner AGF-backen blandet andet, at grunden til sejrene, skal findes i den stærke defensive organisation, hvor han sender store roser efter både Niklas Bakman og resten af forsvaret. Her nævner han også, at der har været et stort fokus på at få kemien mellem forsvarsspillere og målmand til at fungere optimalt.

Næste gang AGF skal have testet forsvaret er på søndag, hvor sidste års bronzevindere Esbjerg kommer på besøg i smilets by. Kickoff er klokken 12:00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.