• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-back fit efter syv måneders skadespause: Jeg har det rigtig godt

Foto: AGF

Kevin Diks er omsider ved at være klar til at spille for AGF. Backen, der kom til klubben i september, har siddet ude med en skade siden februar, men satser på at være klar til kamp efter landsholdspausen.

Af Anders Dehn

Hvis Kevin Diks får lyst til at tælle dagene, siden han senest spillede en betydende kamp, skal han scrolle lang tilbage i sin telefons kalender. Først når han når til begyndelsen af maj 2018, kan han stoppe.

Backen fik ikke en eneste kamp for Fiorentina i efteråret 2018, og en skade forpurrede hans udlejning til Empoli i foråret 2019. Samme skade har holdt Diks fra fadet, siden han kom til AGF i september, men nu er han omsider fit for fight.

Derfor håber han, at han kan komme i spil til klubbens kampe, når landsholdspausen er forbi.

Læs også:Ny AGF-back: Christian Nørgaard anbefalede mig AGF

- Jeg har det rigtig godt. Knæet har det fint, og formen er endelig også ved at være, hvor den skal være. Jeg regner med at være klar til at spille engang på den anden side af den her landskampspause, siger Kevin Diks til Århus Stiftstidende.

AGF har lejet 23-årige hollænder i Fiorentina for hele indeværende sæson, men det er ikke givet, at han går direkte ind på holdet. Alexander Munksgaard har siddet sikkert på højre back i hele 2019, og Diks er noget rusten efter snart halvandet år uden førsteholdsfodbold.

Læs også:Ny transfer på plads: AGF præsenterer hollænder

Han håber dog, han kan bruge opholdet i Århus til at relancere sin karriere.

- Det var et nemt valg. AGF var for mig det rette valg og klubben, der ville give mig tillid og tillid til, at jeg kommer stærkt tilbage. Jeg har været skadet i lang tid, og andre klubber traf ikke altid de rigtige beslutninger, men det vil glemme nu, for jeg er glad for at være her, sagde Diks til AGF’s hjemmeside, da han blev præsenteret.

Første chance for spilletid er, når Silkeborg IF gæster Ceres Park den 20. oktober.

Læs også:AGF har skadede spillere klar: Profiler spares i pokalkamp

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

Læs også:AGF-boss: Hvis man mister sin plads, er der kun én ting at gøre - bliv ond

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.