• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AGF-back har haft det forfærdeligt på tribunen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Casper Højer Nielsen har lidt, mens han de seneste to kampe har siddet på tribunen og set holdkammeraterne i AGF.

Af Ole Hoffskov

AGF's drømme om at komme med i top seks smuldrede formentlig mandag aften hjemme i Aarhus, da holdet tabte 1-2 til OB. David Nielsens mandskab har stadig en teoretisk chance for at snige sig med blandt det bedste halve dusin i dansk fodbold, men rigtig meget skal falde ud til AGF's fordel i søndagens sidste spillerunde.

Det skæbnesvangre nederlag så Casper Højer Nielsen fra tribunen. Den tidligere Lyngby-spiller har været en god venstre back for AGF i denne sæson, men mod OB afsonede han karantæne, præcis som han gjorde det mod Vendsyssel FF runden forinden.

Læs også: Optakt: AaB - AGF

Dermed har Højer misset nogle altafgørende kampe på grund af sit røde kort mod FC Midtjylland.

- Det har været forfærdeligt. Jeg ville gerne have hjulpet holdet, og især, når vi i forvejen havde problemer på grund af skader og andre i karantæne. Jeg synes, at Daniel Thøgersen har gjort det godt i stedet for mig, men jeg ville da gerne have spillet selv og bidraget med det, jeg kan. Det har været nogle rigtig vigtige kampe, men der er stadig en vigtig kamp tilbage søndag, som jeg tror, at jeg nok får lov til at spille, og jeg kan ikke gøre så meget andet, end at se frem mod den. Det andet kan jeg ikke lave om på, siger Casper Højer Nielsen til stiften.dk.

Den 24-årige venstre back har været på banen i 21 Superliga-kampe for AGF i denne sæson, og han har bidraget med fire mål og tre assists. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus