• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-back om sløv start: Det er underligt, der skal en scoring til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Alexander Munksgaard mener ikke, AGF spillede godt mod Hobro IK, før holdet kom bagud. Slutningen af kampen var bedre, men det er ikke optimalt, at holdet først kom i gang, da modstanderen kom foran.

Af Anders Dehn

Der var end ikke gået ti minutter, fra Emmanuel Sabbi havde bragt Hobro IK foran, til AGF udlignede. Det vidnede måske om den tendens, Alexander Munksgaard så fra sit hold.

Backen mener ikke, at AGF spillede godt i kampens første time. Holdet havde store problemer, når Hobro stod dybt i sine forsvarskæder og bare ventede på at sende Sabbi, Edgar Babayan, Oliver Thychosen og Pål Kirkevold af sted i kontraangreb. Til gengæld blev det bedre, efter AGF kom bag.

Læs også: Bedst og værst: Babayan viste lovende takter i AGF-remis

Det undrer Munksgaard, at AGF først vågnede op til dåd, da modstanderne bragte sig foran.

- For os var det først til sidst, at tingene fungerede. Der fik vi forsvaret rigtigt, skabt en firkant og spillet bolden rundt. Jeg ved ikke, hvorfor der skal en scoring til fra modstanderen, men nu ved, hvordan vi skal spille fremover. Det er underligt, at der skal en scoring til at udløse det, men vi var der bare ikke i dag i forhold til energien og i forhold til det, som vi gerne vil levere i AGF. Spiller vi som før målet, så får vi ikke flere point, siger Alexander Munksgaard ifølge Århus Stiftstidende.

Selv om han altså mener, at AGF løftede sit spil efter Hobros mål, kom holdets egen scoring ikke fra et gennemspillet angreb. Det var derimod Jesper Juelsgård, der kom først på et hjørnespark og headede det i mål.

Scoringer tæller dog lige meget, uanset hvordan de kommer til verden, og Juelsgårds premieremål gav AGF et enkelt point i sæsonens første kamp. Næste udfordring er FC København på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus