AGF-back så chancer til syve-otte mål: Vi var klasser bedre end Esbjerg

Casper Højer mener, at AGF kunne have scoret dobbelt så mange mål som de fire, det blev til mod Esbjerg fB.

Der var lige fem minutter i anden halvleg, hvor kampen lå og vippede. Ellers havde AGF fuldstændig styr på Esbjerg fB og kunne have scoret dobbelt så mange mål som de fire, holdet endte med, siger Casper Højer til Århus Stiftstidende.

AGF var foran 2-0 ved pausen, men Esbjerg kom bedre med i begyndelsen af anden halvleg. Da Yuri Yakovenko scorede til 1-2 efter 58 minutter, var der kortvarigt tvivl om, hvorvidt AGF kunne holde fast.

Den tvivl varede dog kun omkring fem minutter, før Bror Blume scorede til 1-3. Selvsamme Blume gjorde det også til 1-4 kort før slutfløjtet, og tremålssejren var ikke for stor, lyder det altså fra Højer.

- Det er klart, at da de lige scorer til 1-2, vipper den måske et par minutter. Men jeg føler egentlig, at vi er det bedste hold hele vejen igennem, og vi har vel også chancer til at lave en seks, syv, otte mål. Jeg synes, vi var klasser bedre end dem, siger han til Århus Stiftstidende.

Med sejren er AGF som det første hold klar til semifinalerne i denne sæsons Sydbank Pokalen. Onsdag aften skal AaB og FC København dyste om at blive den næste deltager. Torsdag venter opgør mellem Randers FC og SønderjyskE samt AC Horsens og Silkeborg IF.

Semfinalerne er programsat til 22. og 23. april, mens finalen spilles kristi himmelfartsdag, som i år falder den 21. maj. Enten Blue Water Arena, Ceres Park eller Brøndby Stadion skal lægge græs til finalen.