2017-05-18 10:09
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dino Mikanovic fik en albue i baghovedet i onsdagens kamp mod Esbjerg fB, hvilket slog ham bevidstløs. Selv om han kom hurtigt på benene, måtte han lade sig udskifte.

Der var spillet lige under en halv time af gårsdagens playoffretur, da Esbjerg fB udlignede til 1-1 mod AGF. Det var Mads Hvilsom, der kom foran og over Dino Mikanovic på et indlæg, og i den aktion kom han til at ramme den kroatiske back i baghovedet med sin albue.

Det slog Mikanovic bevidstløs, og han måtte i minutterne efter scoringen have behandling på banen. Selv om han forholdsvis hurtig kom på benene, måtte han lade sig udskifte til fordel for Daniel A. Pedersen.

- Jeg var helt væk og vågnede først op igen, da de begyndte at sprøjte vand i hovedet på mig. Jeg har det fint nu, er blevet tjekket igennem af sundhedsstaben og er bare glad for, at det lykkedes holdkammeraterne at hive en sejr hjem, siger Mikanovic til Århus Stiftstidende.

Han satser dog på at være klar til kampen mod VIborg FF på mandag. Vinderen af dobbeltopgøret mod Viborg sikrer sig billet til en ny sæson i Superligaen. Taberen får endnu en chance for at klare frisag i to playoffkampe mod nummer tre fra 1. division.

Det er i øjeblikket Skive IK.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO