Frederik Møller vil se en klar forbedring, når AGF mandag møder FC Nordsjælland, sammenlignet med nederlaget til Randers FC. Først og fremmest handler det om mere energi og en anden attitude.

Der er ikke ret mange ting, der kan genere end AGF-fan mere end et hjemmebanenederlag til Randers FC. Det skulle da lige være, hvis det er et stort et af slagsen, og hvis man modvilligt sender rivalerne tilbage på sejrssporet efter en sportslig krise.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete i lørdags, da Randers vandt for første gang i sæsonen og så endda med 4-1 i Aarhus. Derfor skal der andre boller på suppen, når AGF på mandag møder Superligaens førerhold, FC Nordsjælland.

Det slår backen Frederik Møller fast.

- Det bliver en svær kamp mod FC Nordsjælland. De er gode, især på deres egen bane. Vi skal være 100 procent klar fra start for at have en chance. Det handler først og fremmest om, at vi i forhold til Randers-kampen formår at vise et større energiniveau og en helt anden attitude, siger Møller til AGF's hjemmeside.

- Vi skal sørge for, at de ikke kommer for meget i gang med deres spil, fordi så bliver det svært at komme ind på livet af dem. Vi skal tæt på dem, og hvis vi formår det, så tror vi på, at der er en chance for at hente noget med hjem til Aarhus.

Frederik Møller og AGF har haft en svingende sæsonstart og ligger efter nederlaget til Randers nummer 11 i Superligaen. Holdet kan dog med en sejr i Farum spille sig op på syvendepladsen, afhængig af hvordan de andre kampe forløber.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO