• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF bankede Horsens i første rigtige test - FCN tabte målfest til svenskere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF spillede sommerens første rigtige træningskamp tirsdag eftermiddag og slog AC Horsens 3-0. FC Nordsjælland tabte målorgie til Kalmar FF.

Af Anders Dehn

Ganske vist spillede AGF allerede i sidste uge, men det var en showkamp mod lokale Aabyhøj IF, så dagens træningskamp mod AC Horsens var sommerens første test. Den må, bedømt på resultatet, siges at være bestået.

AGF vandt 3-0 mod Den Gule Fare. Første målscorer var Frederik Tingager, der efter 39 minutter kom højest på et Mustapha Bundu-indlæg og headede sit hold i front. Den stilling holdt til pausen.

Læs også: Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

I anden halvleg scorede først Youssef Toutouh, der var kommet på banen i pausen, og siden gjorde U19-spilleren Mostafa Maarouf det til 3-0. 

Mens det var AGF's første rigtige træningskamp, var det AC Horsens' anden. Den første, mod FC Helsingør, vandt holdet med 3-1. På lørdag møder Bo Henriksens hold Hobro IK i sin næste opgave.

Også FC Nordsjælland var på græs fra klokken 13, da holdet fik besøg af svenske Kalmar FF. Det endte med syv mål, desværre for danskerne faldt fire af dem i svensk favør.

Godsway Donyoh scorede ellers til både 1-0 og 2-0, inden Kalmar i løbet af et kvarter før og efter pausen scorede tre gange. Mohammed Diomande udlignede for FC Nordsjælland, men et sent 3-4-mål til gæsterne afgjorde kampen.

Det var FC Nordsjællands første denne sommer. Næste opgave er mod Heracles på søndag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus