AGF besejrer tjekkiske mestre efter straffesparkskonkurrence

AGF er i øjeblikket på træningslejr i Portugal, hvor klubben deltager i den såkaldte Atlantic Cup.

I dag mødte AGF så de tjekkiske mestre fra Slavia Prag, og det skulle vise sig at blive en kamp med en hel del scoringer.

David Nielsen stillede med disse 11 spillere til kampen.

William Eskelinen, Mikkel Møller Lassen, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen, Nicolai Poulsen, Kasper Lunding, Bror Blume, Benjamin Hvidt, Jakob Ankersen, Patrick Mortensen.

Peter Ankersen bragte århusianerne foran efter blot fem minutter, og godt en halv time senere stod den så 2-0 ved Patrick Mortensen.

Slavia Prag fik tidligt i anden halvleg reduceret ved indskiftede Petar Musa, inden Peter Ankersen gjorde igen scorede til 3-1. Musa blev dog også dobbelt målscorer kort efter og så stod den 3-2.

Desværre for AGF blev der også udlignet til 3-3, da Daniel Kosek snød Eskelinen i målet. Dermed skulle de to hold ud i en straffesparkskonkurrence, som AGF imidlertid trak sig sejrrige ud af.

AGF skal i aktion igen på tirsdag, når klubben møder svenske BK Häcken.