• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-boss: Junker kom kun til Horsens, fordi vi fik vores angriber

Peter "PC" Christiansen ville gerne lade Kasper Junker smutte til AC Horsens, men det var betinget af, at klubben selv kunne få en angriber ind. Det kunne den i form af belgiske Ryan Mmaee.

Af Anders Dehn

Det endte med at blive endnu en hektisk sidste dag på transfervinduet for AGF's sportschef Peter "PC" Christiansen, og han endte med at kunne præsentere endnu en angriber til allersidst. Begge dele var også tilfældet for et år siden, da det var André Riel, der få minutter før deadline fik godkendt sit skifte.

Denne gang var det belgiske Ryan Mmaee, der kom til Århus, hvor han skal dække af for Kasper Junker, som AC Horsens købte. Normalt vil Christiansen helst ordne sine transfersager i god tid, men det kunne han ikke i år.

- Det sker bare tit til sidst, men Junker var ikke kommet til Horsens, hvis det var sådan, at vi ikke kunne have fået ham angriberen, som vi gerne ville have, og sådan er det. Det er selvfølgelig både superhektisk for den købende klub, men også for os, fordi rent kollegialt vil man gerne have, at tingene lykkes, når de er aftalt - med det forbehold, at vi fik noget ind.

- Men det hele lykkedes heldigvis, siger han i et interview med AGF TV.

Se hele interviewet om det netop overståede transfervindue i videoen i toppen af artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus