Jens Andersson er åben for det meste
2016-02-25 12:35
Foto: Ole Nielsen - AGF

Morten Duncan Rasmussen er vendt hjem til AGF, men Leon Andreasen er ikke på trapperne. Det er dog planen at hente forstærkning til sommer.

Vinterens vådeste drøm blandt AGF-fans gik i opfyldelse den 28. januar, da Morten Duncan Rasmussen vendte hjem til Aarhus efter ti år i andre klubber. Dermed skal de hvide fra Fredensvang finde på noget nyt at drømme, når de ligger hovedet på puden om aftenen.

I den forbindelse er der næppe nogen tvivl om, at mange vil begynde at forestille sig et Leon Andreasen-comeback i AGF. Midtbanespilleren har ligesom Duncan en stor stjerne i Aarhus, og til sommer udløber hans kontrakt med Hannover 96.

Umiddelbart ligger det dog ikke i kortene, at AGF vil forsøge at hente Leon Andreasen hjem efter denne sæson.

- Jeg har hørt Leons navn og Duncans navn, siden jeg kom til Aarhus for lidt over et år siden. Nu har vi Duncan her i hvert fald, og så må vi leve med, at Leons navn kommer til at dukke op, men det er ikke noget, som er aktuelt i dag, siger sportschef Jens T. Andersson til TV2 Østjylland.

Han fastslår, at der efter denne sæson skal hentes spillere, der kan gå direkte ind og forstærke AGF-mandskabet.

- Vi kigger i alle led på banen, men for mig er det vigtigt, at vi får spillere ind med kvalitet og som vil være en del af projektet AGF. Får vi muligheden for at tage nye spillere ind – og det skal vi til sommer – så skal det være spillere med den rigtige kvalitet, og det vil sige, at vi går efter spillere, der skal slå til i startopstillingen, siger Andersson og tilføjer:

- I mit perspektiv skal nogle fra den nuværende startopstilling ud på bænken. Når man skal vurdere et hold og truppen, så kan man ofte kigge på, hvem der sidder på bænken. Det er ofte der, man ser bredden og kvaliteten af dem, som er på banen.

AGF indleder foråret i morgen med en udekamp mod OB.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO