• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-chef advarer: Vi har ikke vundet en skid endnu

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Nielsen råber vagt i gevær i AGF. Selv om det går godt lige nu, har klubben hverken opnået det ene eller det andet, så den må for alt i verden ikke hvile på sine laurbær.

Af Anders Dehn

AGF er godt på vej, men heller ikke mere end det. Derfor advarer administrerende direktør Jacob Nielsen i Århus Stiftstidende om tilbagelænethed og for tidlig tilfredshed i klubben, der stadig har mål at nå.

Ingen af de nøglepunkter, direktøren har sat op, har klubben opnået. Den tjener ikke lige så mange penge som Brøndby IF og FC Midtjylland. Den er ikke sluttet en sæson i top 6. Der er ikke bygget noget nyt stadion. Endnu.

Læs også:AGF besejrer tjekkiske mestre efter straffesparkskonkurrence

- Vi er jo ikke lykkedes med at løfte budgettet op til, hvor det bør være. Vi skal have meget mere ud af vores potentiale, så vi kan løfte budgettet helt derop, hvor vi matcher FCM og Brøndby. Så det kan jeg ikke sætte flueben ved. Stadion står der heller ikke endnu. Intet flueben. Og vi har sportsligt ikke vundet en skid endnu. Vi er ikke blevet nummer tre, men ligger nummer tre halvvejs i sæsonen. Vi har ingenting. Der er heller ikke noget flueben, siger Jacob Nielsen til Århus Stiftstidende.

- Og ja, så er der overskud, men alle kan danse en sommer. Hvis to store sponsorer stoppede dags dato eller det går galt med koncerter eller sportsligt, går det lynhurtigt den anden vej.

Læs også:Tidligere AGF-keeper skifter til spansk traditionsklub

Det overskud, Nielsen taler om, er det på klubbens regnskab for 2018/19. Her lavede AGF et plus på over 10 millioner kroner, hvilket var første gang i årevis, at tallene på bundlinjen var sorte i stedet for røde.

AGF overvintrer i øjeblikket på tredjepladsen i Superligaen med fire point ned til Brøndby og ti op til FC København. Holdet møder rivalerne og den evige nemesis, Randers FC, i første forårsrunde i næste uge.

Læs også:AGF-boss om transfervindue: Vi har ikke behov for nye spillere

Læs også:Karantæner - hvem er ude?