• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

AGF efter Hvidt-udvisning: Der er en historik med dommeren

AGF har nedlagt protest over Benjamin Hvidts udvisning i Aalborg. Ifølge sportschef Peter Christiansen er der en historik med dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Det blev ikke til en plads i mesterskabsspillet i denne sæson for AGF, der med et 3-1 nederlag til AaB i søndagens sidste runde af grundspillet må tage til takke med en niendeplads. Samtidig blev AaB skubbet ned på syvendepladsen af Esbjerg. 

Unge Benjamin Hvidt havde fået chancen fra start i Aalborg, men i anden halvleg blev han sendt tidligt i bad efter at have modtaget sin anden advarsel. Den dom er AGF-sportschef Peter Christiansen meget uenig i, og derfor har han nedlagt protest over udvisningen.

- Jeg synes, det er en hård kendelse at vise Benjamin Hvidt ud i en vigtig kamp, hvor der er meget på spil. Jeg har svært ved at se, at det er et rødt kort, det må jeg sige. Jeg har svært ved at se, at det ville blive dømt i alle mulige andre opgør. Men der er lidt historik med den pågældende dommer. Det var en hård kendelse. Benjamin havde spillet fantastisk indtil da, siger Peter Christiansen til stiften.dk

'PC' vil ikke uddybe kommentarten omkring Mads-Kristoffer Kristoffersen til stiften.dk, da han er bange for at blive sanktioneret af Disciplinærinstansen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus