Jens Andersson er åben for det meste
2016-02-03 14:40
Foto: Ole Nielsen - AGF

Tobias Sana var i AGF's søgelys i transfervinduet, men han er stadig i Malmö FF og fokuserer fuldt ud på opgaven i den svenske klub.

AGF havde i løbet af transfervinduet besøg af den svenske kantspiller Tobias Sana, og dermed må man antage, at århusianerne havde en vis interesse i at tilknytte den tidligere Ajax-spiller.

Tobias Sana tørner til dagligt ud for Malmö FF, men han har ikke haft meget succes, siden han vendte hjem fra hollandsk fodbold, og spilminutterne er af samme årsag blevet færre og færre. Derfor har AGF set sit snit til at bejle til offensivspilleren.

Som bekendt mundede Tobias Sanas besøg på Fredensvang ikke ud i noget konkret, og det er uvist, om forbindelsen mellem de to parter er blevet brudt. Sikkert er det imidlertid, at svenskeren ikke død og pine skal væk fra Malmö FF.

- Det er, som jeg har sagt fra dag ét. Jeg læser ikke aviser, og jeg lytter ikke til spekulationer. Det er klart, at der har været interesse, så enkelt er det. Men jeg har sagt til min agent, at jeg fokuserer 110 procent på Malmö, for jeg har skrevet under på en fire-årig kontrakt og smutter ikke så let, siger Tobias Sana til Expressen.

Svenskeren startede blot inde i 11 ligakampe for Malmö i sidste sæson, og han scorede ikke et eneste mål. Sidenhen har klubben skiftet cheftræner fra Åge Hareide til danske Allan Kuhn.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO