Både Morten Duncan Rasmussen og Kasper Junker er skadede og ikke tilgængelige for Glen Riddersholm til søndags-kampen imod OB.

AGF har haft det svært på det seneste med et 2-1 nederlag til Silkeborg efterfulgt af et tungt nederlag på 3-0 til SønderjyskE. Glen Riddersholm skal derfor revanchere den seneste modgang i en hjemmekamp imod OB. Men det bliver altså uden Morten Duncan Rasmussen og Kasper Junker.

-- Med de nye udfordringer, vi har fået oppe foran, er vi nødt til at tænke anderledes i forhold til at få bragt nogle spillere ind, der måske ikke er vant til at spille positionen i angrebet, siger assistenttræner Lars Friis til klubbens hjemmeside.

Morten Duncan er ude med en lårskade, mens Kasper Junker har problemer med sin skulder. Dino Mikanovic er igen at finde hos kamptruppen, eftersom han i mandags afsonede sin karantæne.

Assistenttræneren fra AGF holder modet oppe og forventer, at hjemmeholdet skal knokle for en sejr i weekendens kamp.

- Vi skal gå ud og være et hold med ild i øjnene, som vil slås for hver en centimeter på Ceres Park. Vi skal kæmpe røven ud af bukserne, fordi det kun er de tre point der gælder. Der er ingen undskyldninger, konstaterer Lars Friis til hjemmesiden.

Kampen imellem AGF og OB fløjtes i gang på søndag kl. 18.00.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO