Bestyrelsesformanden trækker nu sin kommentar i land efter to år med Glen Riddersholm ved roret.

For et år og ti måneder siden var meldingen klar fra bestyrelsesformanden i AGF. Glen Riddersholm skulle ikke fyres, da AGF var opsat på at lykkes med den tidligere FCM-træner. 

Nu er det dog blevet tid til at trække denne udmelding i land efter ansættelsen af David Nielsen som cheftræner.

- Det var en tåbelig udtalelse. I fodboldbranchen er det umuligt at udstede garantier. Som jeg husker det, er det sagt under en form for begejstring, der handler om, at der jo ikke er nogen, der ønsker trænerfyringer, og jeg havde dengang en stor tiltro til, at det med Glen Riddersholm som træner ville komme til at gå os godt spille- og resultatmæssigt, fortæller bestyrelsesformand Lars Fournais til BT.

Formanden erkender samtidigt, at AGF har længe hungret efter succes, men i de seneste 20 år har det ikke været optimalt for klubben. Dermed håber Lars Fournais, at David Nielsen kan bidrage med en ny vindermentalitet til truppen.

David Nielsen kan tage et vigtigt skridt, når AGF møder Lyngby på hjemmebanen efter landsholdspausen. Her mødes Superligaens to nye trænere i en kamp, der skal forbedre AGF's nuværende placering på ottepladsen.

Bestyrelsesformanden ser gerne AGF ende blandt Superligaens seks, øverste mandskaber.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO