• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

AGF-forsvarerer inden OB-gensyn: Forsøger ikke at lægge så meget i det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Tinganger er for første gang tilbage på OB’s stadion efter hjemkomsten til Danmark, men forsvarsspilleren vil ikke bruge for meget energi på at tænke over, at han skal spille overfor sin tidligere klub.

Af Nicklas Grodt Degn

Når AGF fredag aften går på banen i Odense med OB bliver det et særligt gensyn for Frederik Tingager. Inden skiftet til tysk fodbold optrådte han i OB, og skal nu forsøge at spille AGF til en sejr i et opgør mellem to klubber, der ligger side om side i tabellen med 14 point.

- Det er et interessant opgør mod en svær modstander. Det er et godt hold, vi skal møde, og der er lagt op til en storkamp, så jeg håber, vi kan ramme dagen, siger Frederik Tinganger til AGF’s hjemmeside.

Det er anden gang han møder sin tidligere klub OB efter skiftet hjem til Danmark og AGF, men første gang på den gamle hjemmebane på Fyn.

- Lidt specielt, vil jeg sige. Det er første gang, jeg skal spille i Odense, siden jeg er kommet tilbage til Danmark. Jeg forsøger ikke at lægge så meget i det. Jeg er et god sted nu og har det godt i AGF. Selvfølgelig bliver det en lidt speciel oplevelse, men jeg glæder mig, siger Tingager.

Inden aftenens opgør er AGF placeret på fjerdepladsen med OB lige bag sig på femtepladsen. Tingager og AGF har ikke lukket mål ind i de seneste fem kampe. OB kommer med tre clean sheets i streg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.