• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AGF forudser over 10.000 tilskuere til kampen mod FC Midtjylland

Foto: Getty Images

Det er stadig børnenes sommerferie, men det lader til at mange i Aarhus er kommet hjem igen og er klar til Superliga-fodbold.

Af Oliver Okstrøm

AGF har i sæsonens to første kampe været på udebane mod Hobro og FC København, og nu venter aarhusianernes første hjemmekamp i denne sæsons Superliga, hvor FC Midtjylland kommer forbi.

Her bliver der godt med folk på lægterne, forudser billetchef Jesper Spangsbjerg i et interview på klubbens officielle hjemmeside. Med tre dage til kampstart er der nemlig godt gang i salget af billetter.

- Med det antal billetter, der er ude nu, så forventer vi, at vi bliver over 10.000 tilskuerer i Ceres Park på søndag, lyder det fra Jesper Spangsbjerg.

Dermed ser det altså ud til, at AGF runder de fem cifre på stadion i klubbens første hjemmekamp, men det er ikke unormalt, at der er mange folk i Aarhus, som gerne vil se opgørene mod FC Midtjylland. I februar dukkede 11.787 op, og det tal kan angiveligt blive slået.

Forud for kampen har man desuden også Aarhus Walk i Danmarks næststørste by, hvor man har planer om, at man sammen vil gå til Ceres Park.

Kampen mellem AGF og FC Midtjylland spilles klokken 16, og hvis man er en af dem, der ikke skal se kampen på stadion, så kan den ses direkte på Canal 9.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.