2016-03-22 08:57
Foto: René Schütze/Polfoto

Han blev topscorer i 1. division for AGF, men mod AaB var han end ikke i truppen. Træner Glen Riddersholm forventer sig mere af angriber Mate Vatsadze.

I sommer forlængede den georgiske angriber Mate Vatsadze sin kontrakt med Superliga-klubben AGF, efter han var med til at spille AGF tilbage i Superligaen. Men siden Glen Riddersholm kom til som træner, har Mate Vatsadze mistet sin plads i startopstillingen, og mod AGF i fredags var han end ikke i truppen.

Nu gik det AGF meget godt med uafgjort i Aalborg efter en vild afslutning, og Glen Riddersholm forklarer sit fravalg af Vatsadze med, at der er større forventninger til den georgiske angriber - specielt er han utilfreds med træningsindsatsen fra den 

- Med hensyn til Mate Vatsadze, så forventer jeg mig mere af den indsats, han leverer, når han træner og spiller kamp på reserveholdet. Om jeg er tilfreds med hans indsats i starten? Jo, han arbejder med at leve op til de forventninger, jeg stiller. Mate Vatsadze forventer jeg noget mere af. Det kan vel ikke siges mere tydeligt, siger Glen Riddersholm til Jyllands-Posten.

Mate Vatsadze har scoret fem gange i den aktuelle Superliga-sæson, men siden Morten 'Duncan' Rasmussen skiftede til AGF, har der ikke været meget spilletid for Vatsadze, der har fået et par indskiftninger.

AGF er nummer 10 i Superligaen med 24 point - 14 point foran Hobro, der er under nedrykningsstregen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO