AGF-jagter millionindsprøjtning: Formanden afviser økonomiske problemer
2016-03-10 14:30

Superliga-klubben AGF har tilknyttet den tidligere jægersoldat B.S Christiansen

AGF har forstærket mandskabsbehandlingen ved at tilknytte den tidligere jægersoldat og nuværende coach B.S Christiansen, der tidligere har været tilknyttet FC Midtjylland. 
 
AGF og B.S. Christiansen har indtil videre lavet en aftale, der løber frem til sommer, hvor han skal spare med lederteamet omkring spillerne.
AGF har ikke tænkt sig at overlade ret meget til tilfældighederne i jagten på succes på fodboldbanen. Superligaklubben har senest hyret B.S. Christiansen som coach, i første omgang frem til sommerpausen.
 
- Han observerer os i den første tid og følger os i forbindelse med kampe og dagen efter, ser hvordan vi følger op på ting og sager. Siden vil han have samtaler med spillerne enkeltvis. Men det er ikke sådan, at vi har peget på noget specielt, han skal arbejde med. Han ser på helheden, men det vigtigste er, at vi skal udvikle kulturen på Fredensvang hver dag, siger sportschefen Jens Andersson til jp.dk.
 
Sportschefen understreger, at coachen ikke er tilknyttet på grund af problemer men at det bunder i Glen Riddersholms tidligere samarbejde. 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO