For anden gang på to dage bliver der lavet aktieemissioner i Aarhus Elite, der er selskabet bag AGF. Dog er handler det ifølge bestyrelsesformand Lars Fournais blot om at polstre sig.

Der bliver lavet nogle aktieemissioner i AGF i disse dage, og torsdag var det anden gang i denne uge, at der blev udstedt nye B-aktier. Det har selskabet bag meddelt i en fondsbørsmeddelelse.

I alt svarer de til ni procent af selskabets aktiekapitel og indbringer ifølge Aarhus Stifttidende et provenu på 6,36 millioner kroner efter de omkostninger, der er forbundet med sådan en emission. 

Dog handler det ikke om, at klubben mangler penge. Det fortæller bestyrelsesformand for Aarhus Elite Lars Fournais til føromtalte avis.

- Vi har investeret en del af vores kassebeholdning i klubhuset på Fredensvang. I en normal virksomhedssituation ville man have lånt sig til de penge i stedet for at tage af kassebeholdningen, men i og med at det er amatørerne fra 1880, der ejer faciliteterne, så kan Aarhus Elite ikke optage et realkreditlån. Men vi synes, det er vigtigt, at vi bruger nogle penge til at investere i fremtiden derude i form af talentarbejdet. Og vi er glade for, at vores investorer bakker op om den beslutning ved at investere kapitalen, siger Lars Fournais.

Tilbage i efteråret 2014 lavede Aarhus Elite en stor aktieemission, der gav dem omkring 50 millioner kroner. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO