• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AGF: Kan simpelthen ikke regne årsresultatet ud

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF har suspenderet forventningerne til årsresultatet, og direktør Jacob Nielsen fastslår, at det ikke er muligt at regne nye tal ud.

Af Ole Hoffskov

AGF oplyste onsdag, at man har suspenderet forventningerne til årsresultatet, og det har selskabet simpelthen været nødt til, fortæller administrerende direktør Jacob Nielsen til stiften.dk.

AGF A/S, som er selskabet bag AGF, forventede et overskud på mellem 10 og 15 millioner kroner, men det tør århusianerne ikke længere regne med. Den aktuelle coronakrise har i høj grad strippet klubberne for indtægter, da der hverken spilles kampe eller udbetales TV-penge.

Læs også:FC København-stopper om svensk interesse: Det blev aldrig så konkret

Når AGF A/S ikke kommer med et nyt bud på årsresultatet, er det ikke, fordi selskabet ikke vil - det kan ikke, fortæller Jacob Nielsen.

- Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvad resultatet bliver. Derfor har vi suspenderet forventningerne. Der er for stor usikkerhed i forhold til hvordan resultatet ender. Dét, vi kan forvente, vil ikke være validt nok, og derfor skal vi have noget mere klarhed, siger AGFs direktøren til stiften.dk.

Læs også:Brøndby IF og Randers er oftest røget i fælden

Jacob Nielsen slår fast, at økonomien i AGF A/S er sund, og at selskabet ikke har problemer med at betale sine regninger.

AGF er den tredje Superliga-klub, der suspenderer forventningerne til årets resultat. Tidligere har FC København og Brøndby IF gjort det samme.

Læs også:Endnu en klub: AGF suspenderer forventningerne til årets resultat

Læs også:SIF's ønske til ny investor: 10-15 millioner om året i fem år

Læs også:Efter statsministerens udmelding: Her er de nye scenarier for dansk fodbold

Superliga

Mere Superliga

Fokus