• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF: Kender intet til Leon Andreasen-comeback

AGF: Kender intet til Leon Andreasen-comeback
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spekulationerne har gået på, at tidligere landsholdsspiller Leon Andreasen skulle være på vej til AGF, men det har ikke noget på sig, lyder det fra AGF.

Af Kenneth Jensen

Han er en rigtig AGF'er og måske den type, som klubben fra Aarhus kunne have brug for, men det ligger ikke i kortene, at den tidligere AGF-, Werder Bremen-, Mainz, Fulham- og Hannover-spiller er på vej tilbage til AGF.

Andreasen havde på Instagram lavet en historie med et billede, hvor ordene "I'm coming" stod skrevet på et krus, ligesom AGF Aarhus Ceres Park var skrevet på billedet. Men assistenttræner Lars Friis fra AGF oplyser nu, at der ikke er en kontrakt på vej til den tidligere AGF-kæmpe.

- Det er ikke noget vi kender til, siger assistenttræner Lars Friis fra AGF til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver videre, at Leon Andreasen har indstillet sin karriere, og det ligger i tråd med tipsbladet.dk's oplysninger, hvor det fra flere kilder forlyder, at den tidligere midtbanespiller for længst har indstillet sin karriere.

Gennem fire måneder har tipsbladet.dk forsøgt at få kontakt til Leon Andreasen for at høre ham, om han har indstillet karrieren, men Andreasen er ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Tidligere onsdag lykkedes det dog at komme igennem til Leon Andreasen, men han ønskede ikke at tale eller forholde sig til fotoet på Instagram.

I en artikel på stiften.dk fortælles det, at Leon Andreasen ganske rigtigt er i Aarhus i disse dage, men at det er, fordi han har designet en trøje, som AGF lancerer en af de kommende dage i forbindelse med den officielle fanklubs 25 års fødselsdag.