• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-målmand om mirakelredning: Den er jeg stolt af

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Aleksandar Jovanovic leverede en feberredning, da AGF slog FC Nordsjælland søndag middag. Han ville han gerne være bekendt efterfølgende.

Af Anders Dehn

AGF var foran 1-0 mod FC Nordsjælland, da sidstnævntes Mathias Rasmussen sendte en bold ind i feltet til Mads Døhr Thychosen. Aleksandar Jovanovic i AGF-målet snublede på vej på tværs af målstregen, så Thychosens afslutning havde kurs direkte i nettet. Men ud af det blå hev Jovanovic venstre hånd i vejret og reddede en ellers sikker scoring.

Jovanovic havde beholdt sin plads i målet, efter William Eskelinen ellers var kampklar igen. Det gjorde han sit for at retfærdiggøre, da han havde et par yderligere fine redninger foruden miraklet over for Thychosen.

Læs også:Rystet FCN-boss med krav til AGF: Han kunne være landet direkte på hovedet

Det er dog især sidstnævnte, han er glad for.

- Det var en mærkelig situation. I øjeblikket tænker du ikke så meget over, hvad der sker. Det hele skete meget hurtigt, og det var ren automatreaktion. Det er en redning, jeg er stolt af, siger Aleksandar Jovanovic til Århus Stiftstidende.

Læs også:Brandvarm profil afviser transfersnak: Fokus er i AGF

Selv om den serbiske målmand stod en god kamp, var det Mustapha Bundu, der løb med de fleste overskrifter. Han lagde op til alle tre AGF-mål i 3-1-sejren, hvis vi tæller det straffespark, han trak, som et oplæg.

Dermed har har Bundu været direkte involveret i 11 scoringer i AGF's seneste 6 Superliga-kampe. Den stime kan han uddbygge på søndag, når holdet gæster rivalerne Randers FC.

Læs også:Beskeden David Nielsen efter sjette sejr på stribe: Vi lader os ikke rive med

Læs også:Mustapha Bundu lyser op i sjette AGF-sejr på stribe

Læs også:Bedst og værst: Ustyrlige Bundu er for god til Superligaen