Ny AGF-assistent roser spillerne: Der er meget høj kvalitet
2016-01-13 08:43

Abdul Latif Anabila og Gaël Bella Ondoua prøvetræner i AGF i disse dage, og det er spændende spillere, mener sportschef Jens Andersson.

To afrikanske talenter prøver i denne uge at overbevise AGF om, at de er værd at hente til klubben på permanent basis.

Tirsdag mødte 18-årige Abdul Latif Anabila fra Ghana op i Aarhus, og få dage før inviterede AGF også camerouneren Gaël Bella Ondoua til træning.

Begge er spændende spillere, mener AGF-sportschef Jens Andersson.

- Det er unge spillere med masser af potentiale. De har fremtiden for sig og når vi har mulighed for at få en 18-årig spiller herop, der allerede har haft seks optrædener for det ghanesiske U23-hold, så tager vi den, siger Jens Andersson til Stiften.dk.

Både Anabila og Ondoua er midtbanespillere, og førstnævnte blev i sidste sæson kåret til den bedste unge spiller i sin klub fra hjemlandet, der spiller i den bedste række.

- Han (Anabila, red.) er en ung afrikansk spiller, som vi har hentet direkte herop, efter jeg har fået anbefalet ham via mit netværk. Jeg har flere gange besøgt Ghana i mit virke som sportschef, men jeg har ikke set Latif tidligere, slutter sportschefen.

AGF spiller sin første træningskamp fredag klokken 13.00 mod Esbjerg, og det forventes, at de to afrikanske spillere får chancen for spilletid.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO