AGF og FC Nordsjælland delte pointene på Ceres Park

AGF formåede at komme tilbage efter en tidlig FC Nordsjælland-scoring, og så endte det 1-1 på Ceres Park.

Kasper Hjulmand måtte se bort fra profiler som Mathias Jensen og Mathias Kofod Andersen, og i stedet var det de to teenagere Nicklas Strunck og Jacob Christensen, som sammen med mere etablerede Victor Nelsson udgjorde den centrale midtbane mod AGF.

Og straks fra begyndelsen satte de sig på styringen, men det var en anden teenager, der stjal rampelyset efter fire minutter. 18-årige Andreas Skov Olsen dominerede Pierre Kanstrup i en fysisk duel, og efterfølgende sendte FC Nordsjælland-angriberen bolden ind i mål bag Aleksandar Jovanovic i AGF-målet.

På hjemmebane havde AGF problemer med at skabe chancer mod det unge FC Nordsjælland-hold, som samtidig viste sporadiske prøver på et strålende pasningsspil.

Som anden halvleg skred frem kom AGF tættere på et udlignende mål, og efter 70 minutter kom forløsningen. Indskiftede Mustafa Amini trykkede af fra distancen, og afslutningen prellede af på stolpen, men Jakob Ankersen var over returen.

Efterfølgende bølgede kampen lidt frem og tilbage, men begge hold virkede også nogenlunde tilfredse med at få ét point med fra opgøret, og sådan skulle det gå.