2016-03-09 19:33
Foto: Polfoto/Claus Bonnerup

Selvom AGF ligger solidt i tabellen og har langt ned til nedrykningsstregen tager man kampen mod Hobro seriøst.

Der er 13 point ned til Hobro, der besidder den allernederste plads i Superligaen efter 20 runders spil. 

Glen Riddersholm gider dog endnu ikke at konstatere, at Superligaens ellers normalt spændende nedrykningsdrama allerede er afgjort. 

- Jeg har godt bidt mærke i, at der er andre steder i Superligaen hvor man snakker om, at nedrykning ikke er et tema, men vi kommer ikke til at melde nogle dommedagsprofetier ud, fortæller Riddersholm til stiften.dk. 

Vi har hele tiden sagt at vi kigger opad i forhold til os selv: Hvem i tabellen er det, vi gerne vil indhente og hvem er det, vi skal måle os imod når vi hen over det her forår forbereder os til næste sæson. Og der gælder det om at vi hele tiden er i stand til at blive bedre fra kamp til kamp og være stabile. Vi har respekt for de hold, der ligger under os, og ét af dem møder vi på fredag. Men det her med at sige, at nu har Hobro fået en dårlig start og vi har fået en god start og så er det tema uddebateret, det er ikke sådan, vi tænker. Vi tænker hele tiden på den næste kamp og forbereder os på tre point, og det er dét, vi tager udgangspunkt i, fortæller han. 

AGF's næste opgave er fredag, hvor man møder Esbjerg, der er andensidst, én plads under AGF. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO