• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

AGF-profil: Det skal være hårdt

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Frederik Tingager har det som blommen i et æg i forberedelserne til vintersæsonen.

Af Benjamin Lillelund

Normalt fortæller fodboldspillere altid om, at de glæder sig til at spille kamp igen, men sangen lyder lidt anderledes for Frederik Tingager.

Han ser nemlig frem til at komme på træningslejr, som for AGF’s vedkommende er den næste uge i Portugal.

Her får spillerne nemlig chancen for at spille på græs igen, og så nyder Tingager at arbejde hårdt for at få tingene på plads – og nørde med taktikken.

- Det bliver godt at komme afsted på træningslejr og dermed på nogen fine græsbaner - det glæder vi os til. Det er lidt hårdt for kroppen med kunstgræs, men sådan er det jo bare i den her tid, og i år er det ikke så lang tid som det plejer, siger Frederik Tingager til AGF’s hjemmeside.

- Nu rejser vi snart på træningslejr, og når så vi kommer hjem, så er banerne forhåbentlig gode nok til den tid til, at vi kan arbejde videre på græs.

- Vi har fået lov til at arbejde hårdt, og sådan skal det være i en opstart. Det er det, der skal til, og vi udnytter tiden godt til at arbejde på de mange ting, vi skal arbejde på - både taktisk og fysisk. Vi er i en periode, hvor vi har lidt mere tid til at arbejde grundigere og dermed forbedre os og arbejde videre med forskellige elementer. 

AGF skal i Portugal møde Slavia Prag, BK Häcken og en endnu ukendt modstander, inden de åbner Superligaen 16. februar mod Randers FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.