• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF-profil klarmelder sig efter hovedskade: Jeg er ikke bange for at spille

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niklas Backman er klar til kamp igen, meddeler han.

Af Victor Risager

AGF måtte klare sig uden forsvarsprofilen Niklas Backman i store dele af forsvaret.

Svenskeren døjede med en hjernerystelse og var af den grund ikke i aktion i forårets sidste 14 kampe, men nu lysner det for Backman. I et interview med Århus Stiftstidende forklarer han således, at han igen er klar til kamp.

Backman har imidlertid ikke været i kamp endnu, og det næste skridt bliver derfor at se, hvordan hovedet reagerer i en kamp. Men han er ikke bange for at spille, og det er det vigtigste, slår han fast.

- Jeg har en god følelse lige nu, men er selvfølgelig ikke blevet testet i kamp endnu. Så jeg ved det jo ikke. Jeg træner fuldt med nu, og har ingen problemer med hovedpine, så næste trin er så at spille kampe her i opstarten, og så må vi se, hvordan hovedet og kroppen reagerer. Det er jeg selvfølgelig spændt på. Jeg håber, det går godt, og det vigtigste er, at jeg ikke er bange for at spille, siger Niklas Backman.

Niklas Backman, 30 år, spillede blot 12 kampe for AGF i den forgangne sæson. Foruden ham råder AGF over Frederik Tingager og Jesper Juelsgaard til det centrale forsvar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus